Parchet

Colectia Classic

Colectia Clasic – lemn simplu si elegant cu fibra puternic evidentiata. Nodurile sunt foarte putine, de multe ori ele nici nu exista. Recomandam Colectia Clasic pentru incaperi cu calme estetic si cu un aer retro sau vintage.

Colectia Natur

Colectia Natur – lemnul natur este foarte cautat si nu degeaba. Parchetul Natur este foarte versatil si foarte divers din punct de vedere estetic. Nodurile nu sunt prezente in cadrul acestei colectii, fibra lemnului este mai retrasa si o recomandam in cadrul incaperilor mai moderne sau futuriste.

Colectia Trend

Parchetul Trend – dupa cum spune si numele, parchetul trend este… trendy. Simplu dar cochet, acesta este in spiritul vremurilor, trecute, prezente si viitoare. Fibra vrea sa devina un evantai parca, deschizand camera. Varietatea de fibra prezenta pe o singura lamela complementeaza jocul modest al fibrelor.

Colectia Country

Colectia Country – aceasta colectie ofera un aspect mai rustic unei incaperi iar prezenta nodurilor accentueaza acest fapt. Unele modele vin chiar sub aspect de scandura iar fibra este ingusta si pronuntata.

Colectia Robust

Colectia Robust – lemnul robust pur si simplu iasa in evidenta. O incapere rustica sau cu un aspect mai pitoresc va beneficia enorm de pe urma acestui parchet deoarece prezinta noduri puternic evidentiate. Seamana mult cu parchetul rustic insa duce mai mult spre parchetul natur si parchetul country.

Colectia Rustic

Colectia Rustic – in cazul in care ai un mobilier impozant de epoca sau o casa cu arhitectura baroca, parchetul rustic va oferi continuitate esteticii lor. Parchetul rustic desi nu prezinta noduri asa puternice ca cele ale parchetului robust, pune accent pe fibra. Jocul estetic al fibrei este dominant pe tot parcursul lamelei asa cum ar fi inele unui copac taiat. Unele sortimente de parchet Rustic vin chiar si sub aspect de scandura, alte insa raman la forma unei podele de birou din secolul XIX.