Servicii si preturi

PRETURILE REFLECTA CALITATEA

 • 25

  Montaj parchet masiv

  Montajul parchetului nu se executa dupa sfaturile oamenilor ,,binefacatori”; dupa cum oamenii sunt diferiti, asa sunt si casele.

 • 50

  Raschetat parchet masiv

  Rașchetăm parchetul cu utilaje profesionale, fără praf, marginile fiind șlefuite cu marinarii speciale, dedicate special acestor cerinte.

 • 75

  Montaj parchet stratificat

  Montajul parchetului pare simplu, într-adevăr pare. Ai vazut pete de adeziv pe parchet? Un montaj neîngrijit duce la un asemenea eveniment, ce ai de facut? Raschetează-l – este singurul raspuns.

 • 100

  Montaj parchet laminat

  Montajul parchetului laminat este simplu, poate fi montat de oricine însă nu oricine poate sa-ți spună toate amănuntele despre montajul lui. Poate te întrebi de ce ai praf în casă, de ce de sub parchet apare praf iar tu ai aspirat chiar înainte de montaj? Lista poate continua.

Parchetul tau 

 • 01. Montaj parchet masiv …… euro/mp

  Montajul parchetului masiv implica o procedura mai ampla si mai elaborata fata de montajul altor tipuri de parchet si necesita in totalitate utilaje si scule dedicate parchetului.

 • 02. Raschetat parchet ……. euro/mp

  Montajul parchetului poate fi un lucru dificil in sine insa raschetatul este atat de vast incat am putea scrie o carte. Raschetand, trecem peste suprafata de rașchetat de 5 până la 7 ori, marginile sunt șlefuite cu mașină cu aspirator, fiecare trecere cu mașina implicand niste costuri financiare urmand apoi alte 5-7 treceri cu un buffer. Suprafata se pregateste pentru lacuire.

 • 03. Montaj parchet stratificat ……. euro/mp

  Montajul parchetului triplustratificat poate fi flotant sau lipit. Avantaje sau dezavantaje le găsiți la pagina de montaj parchet triplustratificat. Noi montăm cu grijă parchetul nefacand risipă de materiale. Parchetul triplustratificat este din lemn si la fel ca și cel masiv trebuie să respecte aceleași reguli.

 • 04. Montaj parchet laminat ….. euro/mp

  Montajul poate fi pe orice suport fie poliestiren, fie material sintetic. Pretul pentru montajul parchetului laminat include si plinta.

VREI SĂ TE BUCURI DE ALEGEREA FĂCUTĂ?

[rev_slider content-slider-1]